KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Nóż do pieczywa z serii MIYABI 5000MCD posiada długie i mocne ostrze. Dzięki ząbkowanej krawędzi nawet najbardziej chrupiąca, twarda skórka chleba nie będzie dla niego przeszkodą. Gwarantuje on optymalne właściwości tnące podczas codziennego użytku w kuchni. Nóż jest połączeniem tradycyjnego designu i funkcjonalności, ale też precyzyjnego, gładkiego cięcia.
Nóż do pieczywa Miyabi przekonuje również wygodnym, ergonomicznym kształtem uchwytu, uformowanego na kształt litery D, wykonanym z drzewa brzozy Masur. Unikatowe słoje sprawiają, że każdy przedstawiciel tej linii wygląda inaczej. Zmienne linie i czerwone akcenty są centralnym elementem wyglądu noża do pieczywa MIYABI 5000MCD.
Niezwykle twardy rdzeń składa się ze sproszkowanej stali MicroCarbide MC63, która jest ponadprzeciętnie mocna i spełnia wymagania najlepszych profesjonalnych kucharzy.
Nóż do pieczywa marki Miyabi wyróżnia specyficzna budowa ostrza. Rdzeń osadzony jest pomiędzy 100 warstwami różnego rodzaju stali o różnym stopniu twardości. Pierwszorzędny proces wykończenia zapewnia twardość ok. 63 HRC i najdoskonalsze właściwości tnące. Jego długość wynosi 23 cm. Ta pierwszorzędna klinga przebije się przez najtwardszą skorupkę pieczywa i umożliwi pokrojenie pięknych zgrabnych kromek.
Długość ostrza: | 23 cm |
Długość uchwytu: | 13.8 cm |
Szerokość ostrza: | 0.2 cm |
Szerokość uchwytu: | 2.3 cm |
Wysokość: | 4.1 cm |
Masa: | 0.17 kg |