KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Japońskie noże kuchenne są znane ze swojej wyjątkowej ostrości i dobrej jakości - dokładnie tych właściwości, które kucharze doceniają w kuchni najbardziej.
Ostrza noży z serii 800DP Hibana imponują nie tylko uderzającym wzorem damasceńskim, ale także ich twardością około 61 HRC. Nóż ostrzony jest tradycyjną metodą Honbazuke po obu stronach ostrza. Tradycyjnie zakrzywiony uchwyt noży Miyabi 800DP Hibana umożliwia niemęczącą pracę wszystkimi technikami cięcia a doskonale wyważone ostrze i rękojeść noża sprawiają, że każda praca jest łatwa dla użytkownika.
Nakiri to tradycyjny japoński nóż do warzyw. Dzięki płaskiemu profilowi doskonale sprawdza się do cięć i siekania. Cienkie ostrze jest ostrzone z obu stron, aby nie łamać warzyw podczas cięcia. Jednak ostrze jest wrażliwe i nigdy nie powinno być używane do twardych ścinków, takich jak kości lub ości.
Długość ostrza: | 17 cm |
Długość uchwytu: | 13.5 cm |
Szerokość ostrza: | 0.2 cm |
Szerokość uchwytu: | 2.4 cm |
Wysokość: | 5.3 cm |
Masa: | 0.23 kg |