KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Japoński nóż Santoku z serii Miyabi 7000D to estetyczne narzędzie o wysokiej jakości, które zrobiło wrażenie na profesjonalnych szefach i ambitnych amatorach kuchni.
Wyjątkowe ostrze oszlifowane metodą Honbazuke czyni je idealnym do cięcia ryb, mięsa i każdego rodzaju warzyw z wyjątkową precyzją. Każdy nóż ma unikalny damasceński wzór i można go wykorzystać do przygotowania oryginalnych japońskich specjałów i innych potraw, które z pewnością będą główną atrakcją każdego spotkania.
Ostrze jest wykonane z rdzenia ze stali węglowej otoczonego przez 64 warstwy twardej stali nierdzewnej dla uzyskania wyjątkowo ostrej krawędzi. Nóż jest następnie poddany złożonemu procesowi hartowania w lodzie (CRYODUR®). Ten proces nie tylko zapewnia ostrzejsze wykończenie noża, ale także czyni go bardziej trwałym, nawet jeśli jest często używany.
Tradycyjny uchwyt w kształcie litery D jest imponująco stabilny i łatwy w utrzymaniu, a jego wyjątkowa równowaga zapobiega zmęczeniu podczas pracy. Dodaj odrobinę profesjonalizmu i wygody do gotowania za pomocą noża Santoku.
Długość ostrza: | 18 cm |
Długość uchwytu: | 14 cm |
Szerokość ostrza: | 0.2 cm |
Szerokość uchwytu: | 2.3 cm |
Wysokość: | 4.7 cm |
Masa: | 0.23 kg |