KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Koszyk do smażenia i gotowania z kolekcji TechnIQ duńskiej marki Scanpan. Idealny do gotowania warzyw, ryb czy pierożków.
Prezentowany koszyk jest niski, ale ma dużą średnicę, więc z jego pomocą można usmażyć dużą rybę czy inne danie w większych ilościach. Przyda się także do gotowania warzyw i makaronu.
Naczynia z kolekcji Scanpan TechnIQ można wykorzystywać na wszystkich rodzajach kuchenek, w tym na kuchniach indukcyjnych oraz w piekarniku do temperatury 250°C. Naczynia nadają się do mycia w zmywarce.
Naczynia z kolekcji Scanpan TechnIQ zostały zaprojektowane zgodnie z preferencjami i sugestiami profesjonalnych kucharzy. Wspólnie z profesjonalistami, projektanci marki Scanpan zgłębili metody przygotowywania potraw i procesy zachodzące w profesjonalnej kuchni, analizując zalety i wady istniejącego sprzętu kuchennego. Kolekcja TechnIQ podważa tradycyjne kształty, kąty i rozmiary występujące w tradycyjnych naczyniach używanych w kuchni. TechnIQ została zoptymalizowana pod każdym względem, aby zapewnić najlepsze wyniki kulinarne. Każdy garnek i patelnia zostały dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, aby zapewnić optymalną funkcjonalność.
Materiał: stal
Średnica: 28 cm
Waga: 0.52 kg
Mycie w zmywarce: tak
Projekt: Scanpan Denmark
Jest nam niezmiernie miło przedstawić nową kolekcję marki Scanpan - TechnIQ. Nie bez przyczyny nazwa kojarzy się z techniką i rzemiosłem, ponieważ do produkcji naczyń zostało zaproszonych wielu ekspertów, w tym kucharzy znanych na całym świecie, bo przecież to oni i ich pomocnicy codziennie zmagają się z ciężką pracą w kuchni i naczyń, w których przygotowują dania nie oszczędzają . Przy tworzeniu nowych garnków i patelni brano pod uwagę cztery czynniki: powierzchnię, ergonomię, funkcjonalność oraz design. Tak naprawdę każdy z nas zwraca na te cztery cechy uwagę kupują c naczynia do gotowania oraz smażenia. Marka Scanpan poraz kolejny zaskakuje!
W ręcznie odlewanych naczyniach przez ekspertów Scanpan została nałożona powłoka Stratanium+. Powłoka ta jest szorstka i czuć dokładnie jej strukturę. Dzięki temu okazała się bezkonkurencyjna pod względem wytrzymałości i trwałości. Dzięki całkowicie nowej technologii firmie Scanpan udało się stworzyć powierzchnię, która znacznie przewyższa inne na rynku, jeśli chodzi o twardość, a jednocześnie jest łatwa do czyszczenia.
Zgodnie z uwagami i sugestiami Szefów Kuchni, którzy testowali naczynia z powłoką Stratanium+ udało się połą czyć ulepszoną możliwość smażenia i gotowania, ktore spełnią wymagania każdego Domowego Szefa Kuchni.
Poza rewelacyjną powłoką warto zaznaczyć, jakie inne funkjonalne rozwią zania dają naczynia z kolekcji TechnIQ:
- wysokie i zaokrąglone boki w rondlach ułatwiają mieszanie,
- naczynia do pieczenia, czyli brytfanny mają wielofunkcyjne właściwości, ponieważ można na nich gotować i smażyć,
- niskie i nachylone boki patelni ułatwiają obracanie potraw i pomagają usunąć parę,
- długie uchwyty z lekkim wgłębieniem ułatwiają trzymanie i manewrowanie patelniami.
Cała kolekcja jest dokładnie przemyślana, ponieważ była długo i intensywnie testowana. Seria TechnIQ jest troszkę "pomieszana", ponieważ w jej skład wchodzi też kilka garnków stalowych, a także wkłady - koszyki do gotowania lub smażenia w głębokim tłuszczu.
Scanpan TechnIQ został zaprojektowany i wykonany w Danii. W trosce o zdrowie i czyste środowisko wszystkie wyroby Scanpan są wolne od zwią zków PFOA/PFOS oraz wykonane w 100% z aluminium z recyklingu, co zapewnia szybsze nagrzewanie się, a co za tym idzie oszczędność energii i czasu. Naczynia przystosowane są do każdego rodzaju kuchni, w tym do indukcji.