KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Ceramiczne naczynie do gotowania ryb na parze Papillote francuskiej marki Emile Henry. Umożliwia proste i łatwe gotowanie wszystkich rodzajów ryb. Dzięki zastosowaniu ceramiki HR ryba jest gotowana delikatnie i równomiernie. Pokrywka zatrzymuje zapachy ryb i tworzy idealne środowisko do gotowania na parze. Ugotowana w całości lub w porcjach ryba pozostanie miękka i delikatna, bez dodatku tłuszczu. Po prostu umieść rybę na środku naczynia, dodaj trochę warzyw i przypraw, zamknij pokrywkę i wstaw do gorącego piekarnika. Produkty Emile Henry są produkowane we Francji, z zachowaniem najwyższych standardów już od 1850 roku. Produkt jest objęty dziesięcioletnią gwarancją producenta.
Materiał: ceramika
Rozmiar: 42 x 25 cm
Wysokość: 10 cm
Pojemność użytkowa: 4 l
Projekt: Emile Henry France