KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Japoński nóż Santoku z serii Miyabi 5000MCD 67 ma niezwykle twardy rdzeń ze sproszkowanej stali MicroCarbide dla utrzymania krawędzi ostrza w jak najlepszej ostrości.
Santoku jest najlepiej sprzedającym się japońskim rodzajem ostrzy, a nazwa pochodzi od "Trzech cnót", czyli mięsa, ryb i warzyw.
Rdzeń otoczony jest 132-oma zewnętrznymi warstwami ze stali, które tworzą unikalny wzór damasceński na ostrzu.
Tnące ostrze wykonane w technice Honbazuke jest symetryczne, dzięki czemu może być używane przez osoby prawo i leworęczne. Nie posiada osłony na palce, więc można użyć całej długości krawędzi skrawającej.
Rękojeść jest wykonana z najwyższej jakości drewna czarnego jesionu, dzięki czemu umożliwia lepszą kontrolę i niestrudzoną pracę.
By utrzymać swój nóż w jak najlepszej formie należy zachować ostrożność. Zalecane jest tylko mycie ręczne oraz ostrzenie na osełce. Należy unikać używania szklanych, ceramicznych i kamiennych desek do krojenia.
Długość ostrza: | 18 cm |
Długość uchwytu: | 13.7 cm |
Szerokość ostrza: | 0.2 cm |
Szerokość uchwytu: | 2.3 cm |
Wysokość: | 4.8 cm |
Masa: | 0.2 kg |