KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Nóż Santoku to japoński odpowiednik europejskiego noża szefa kuchni. Z jego pomocą poszatkujesz, posiekasz, pokroisz i przetniesz mięso, ryby i warzywa. Dzięki szerokiemu ostrzu przygotowane produkty przyniesiesz jak na łopatce. Nóż Santoku ZWILLING PROFESSIONAL S to niemiecka jakość i japońskie technika krojenia. Produkty linii Zwilling Professional S to wytrzymałe noże o klasycznym wyglądzie, wytwarzane są przy zastosowaniu nowoczesnej technologii Sigmaforge®. Technologia Sigmaforge polega na precyzyjnym wytwarzaniu ostrza z jednego kawałka stali, w tej serii to stal Cronidur 30. W ramach tej technologii, stal jest formowana i hartowana w sposób, który zapewnia wyjątkową wytrzymałość i ostrość noża. Dzięki Sigmaforge, noże są nie tylko trwałe, ale także charakteryzują się doskonałą równowagą i precyzyjnością cięcia. Dodatkowo unikalna metoda utwardzania stali Friodur® zapewnia wyjątkową trwałość i odporność na korozję. Noże Zwilling od lat zaspokajają wymagania zarówno doświadczonych szefów kuchni, jak i kameralnych, domowych mistrzów kulinarnych. Elegancki design oraz wyjątkowa solidność noży Zwilling gwarantują zadowolenie klientów na całym świecie.
Długość ostrza: 18 cm
Szerokość ostrza: 0.2 cm
Długość uchwytu: 12.5 cm
Szerokość uchwytu: 2 cm
Wysokość: 4.5 cm
Waga: 0.15 kg