Rondel The Windsor z kolekcji TechnIQ duńskiej marki Scanpan. Wyposażony w nieprzywierającą powłokę Stratanium+.
Podczas gdy tradycyjny rondel kojarzy się z gotowaniem owsianki, ziemniaków czy ryżu, w rondlu Scanpan The Windsor TechnIQ przygotujesz także rewelacyjne sosy. Jego specjalne wyporfilowanie ułatwia redukcję sosu i jego mieszanie.
Naczynia z kolekcji Scanpan TechnIQ można wykorzystywać na wszystkich rodzajach kuchenek, w tym na kuchniach indukcyjnych oraz w piekarniku do temperatury 250°C. Naczynia nadają się do mycia w zmywarce.
Naczynia z kolekcji Scanpan TechnIQ zostały zaprojektowane zgodnie z preferencjami i sugestiami profesjonalnych kucharzy. Wspólnie z profesjonalistami, projektanci marki Scanpan zgłębili metody przygotowywania potraw i procesy zachodzące w profesjonalnej kuchni, analizując zalety i wady istniejącego sprzętu kuchennego. Kolekcja TechnIQ podważa tradycyjne kształty, kąty i rozmiary występujące w tradycyjnych naczyniach używanych w kuchni. TechnIQ została zoptymalizowana pod każdym względem, aby zapewnić najlepsze wyniki kulinarne. Każdy garnek i patelnia zostały dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, aby zapewnić optymalną funkcjonalność.
Naczynia Scanpan TechnIQ są produkowane w Danii i wyposażone w powłokę Stratanium+. Szorstka powłoka jest niezwykle twarda, nieprzywierająca i zapewnia najlepsze efekty smażenia i przysmażania potraw.
Główne cechy kolekcji Scanpan TechnIQ:
- Stworzone od podstaw przez profesjonalnych kucharzy
- Szorstka powłoka nieprzywierająca Stratanium+
- Nieprzebrana siła i trwałość powłoki
- Wyjątkowe właściwości uwalniania smaku i równomiernego smażenia
- Smażenie bez tłuszczu
- Niezwykle łatwe do czyszczenia
- Nadaje się do piekarnika do 250°C także z użyciem pokryw Scanpan TechnIQ
- Produkt wykonany w Danii
Materiał: stal, aluminium
Średnica: 22 cm
Średnica podstawy: 14.5 cm
Waga: 1.32 kg
Typ kuchenki: wszystkie rodzaje w tym kuchnie indukcyjne
Mycie w zmywarce: tak
Projekt: Scanpan Denmark
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie